Bine ai venit!

Camera capteaza lumina, mintea capteaza imagini, iar sufletul capteaza amintiri … eu le impletesc pe toate…

Salut!
Ai ajuns aici pentru ca ai dori sa stii cate ceva despre mine inainte de a imi incredinta amintirile voastre. Iti urez bine ai venit in lumea mea si te invit la o cafea virtuala … haide sa ne cunoastem!
M-am tot intrebat cu ce sa incep povestea mea… cu Andrea mama sau cu Andrea fotograf, caci amandoua ma definesc in egala masura. Am ales sa iti vorbesc pentru inceput despre sufletul de mama, caci stiu cat de important a fost pentru mine atunci cand am cautat un fotograf care sa imi fotografieze minunea, ca aceasta sa inteleaga ce inseamna grija de mama. Cunosc toate framantarile unui nou parinte, cunosc emotiile, grija, oboseala, dar si iubirea care te invaluie si iti transforma sufletul intr-o impletire constanta de necunoscut. Stiu cat de importanta este pentru tine siguranta minunii tale si iti promit ca si pentru mine aceasta este mai presus de dorinta de a crea arta.  Atunci cand pasesc in studioul meu o fac cu sufletul linistit caci stiu ca ii voi invalui pe cei mici cu aceeasi blandete si iubire cu care l-am invaluit pe al meu pitic in ziua in care l-am cunoscut si in fiecare zi de atunci incoace.
Sosirea lui Tudor in viata mea a fost momentul in care am decis ca vreau sa imi dedic toata atentia catre fotografia de familie si nou-nascut.

Fotografiez din 2012, pasiunea mea pentru aceasta arta incepand cu fotografia de cuplu si de eveniment, dar o data cu sosirea celui mic in viata noastra (in 2017), prioritatile mi s-au realiniat si mi-am dat seama ca ceea ce ma face cu adevarat fericita este sa fotografiez copii.
Fotografia de nou-nascut si familie este ceea ce imi face sufletul sa zambeasca si motivul pentru care atunci cand sunt la studio ma simt cu adevarat implinita.
De multe ori sunt o perfectionista atunci cand vine vorba de lumina si de decoruri, dar stiu ca cel mai pretios rezultat iese atunci cand impletesc acestea cu realitatea sedintei foto si obtin fotografii pline de suflet. Mereu caut sa ofer armonie intre experienta de care aveti parte in studio si rezultatul sedintei foto, iar asta inseamna fotografii in care surprind minunea voastra atunci cand zambeste, cand se prosteste, cand face mutrite si chiar si cand plange pentru ca toate acestea sunt lucruri care il/o reprezinta.
Va astept cu drag la studio sa ne cunoastem si live!

De ce sa ma alegeti pe mine?

Experienta

Pun la pastrare iubirea in fotografii inca din 2012 si am ales in tot acest timp sa invat lucruri noi si sa imi perfectionez tehnica zi de zi pentru a ma asigura ca in tablourile voastre suprind emotiile in cel mai pur si mai frumos mod posibil.

Calitate

Inca de la inceput am pus mare pret pe calitatea fotografiilor pe care le ofer asigurandu-ma ca fiecare imagine care pleaca din studioul meu indeplineste inalte standarde de calitate si ca in acelasi timp transmite emotii puternice.

Grija

Siguranta celor mici este mai presus de orice altceva pentru mine. Blandetea si grija fata de cei mici este un lucru pe care il pretuiesc enorm si va garantez ca atunci cand imi incredintati in brate minunea voastra va primi de la mine aceeasi iubire si grija pe care o primeste propriul meu pitic.